ОЧНИЙ ЕТАП "ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО МАРАФОНУ"

Запрошуємо учнів 5 - 10 класів взяти участь в очному етапі «Інтелектуального марафону». 23 березня 2019 року 0 10:00 в комунальному закладі «Рішельєвський ліцей» відбудеться комплексна олімпіада з природничих дисциплін, участь в якій є особливо актуальною для тих, хто планує вступити до ліцею чи просто перевірити свої сили. Запрошуємо дітей з Одеси та Одеської області до нас у гості. Обіцяємо багато нових вражень! Ми запрошуємо до нас для знайомства та пробного інтелектуального штурму навіть тих, хто не брав участь в онлайн-етапі «Інтелектуального марафону». Реєстрація для участі в очному етапі «Інтелектуального марафону» доступна до 22 березня 2019 року ТУТ.

    Для учнів 5 – 6 класів проводиться олімпіада з математики, логіки, біології та природознавства (основи фізики, хімії, географії), а для учнів 7 - 10 класів – з математики, фізики, хімії та біології.

14 квітня, в День відкритих дверей Рішельєвського ліцею, відбудеться нагородження переможців очного етапу «Інтелектуального марафону». Чекаємо всіх учасників 23 березня 2019 року з 9:30 в Рішельєвському ліцеї за адресою: вул. Єлісаветинська. 5.

Розумним бути модно!