Ліцей - вікно, відкрите всесвіту

Автор: Lilit_RL on . Posted in Uncategorised

У нашому ліцеї ми хочемо створити кожному з учасників освітнього процесу середовище, засноване на відкритості, доступності, взаємоповазі, розкритті наукового і творчого потенціалу. Система організації роботи ліцею базується на фундаментальних цінностях людства і проецирується в усіх його ініціативах. Ліцей - це вікно, яке не тільки об'єднує людину і природу, а й пропонує всебічний і гармонійний розвиток.

У ліцеї створено середовище, завдяки якому освіта і відкритість всесвіту нероздільні, а також

• сприяє отриманню нових знань, розвитку мислення і компетенцій, необхідних для дослідження всесвіту і особистісного зростання;

• в стрімко мінливому світі дозволить в майбутньому кожному випускнику швидко змінити напрям застосування своїх знань і отримати нову спеціальність, а його талант завжди може бути потрібним;

• формує креативне мислення і вчить знаходити неординарні і оптимальні рішення не тільки в стандартних, а й екстремальних ситуаціях;

• дозволяє педагогам, як початківцям, так і професіоналам, повною мірою реалізувати свій педагогічний потенціал.

 

 

Основна філософія в освітній парадигмі ліцею полягає в тому, що знання і навички здобуваються з великими труднощами, але залишаються назавжди і допомагають подоланню будь-яких життєвих проблем.

Впроваджувана проектна форма навчання в ліцеї вчить найціннішому - вмінню працювати в колективі, бути толерантним до думки інших і знаходити компроміси для досягнення спільної мети!

Наш ліцей – це численна родина, яка створюється спільними зусиллями вчителів, учнів, батьків і його випускників. Це розвиває почуття приналежності кожного до її створення, в яку завжди хочеться повернутися і зробити ще щось корисне для її процвітання!

У ліцеї учні живуть в унікальних умовах, які надихають до академічного, творчого, соціального і спортивного вдосконалення.

Приходь! Ми допоможемо тобі відкрити вікно у всесвіт твоїх нових можливостей, а ти допоможеш це зробити іншим!

Директор ліцею,

Валерій Якович Колебошин