ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ 2019

14 квітня 2019 року Рішельєвський ліцей гостинно відкриє свої двері абітурієнтам і всім, хто хоче познайомитися ближче з найкращим навчальним центром міста. Ми будемо раді усім гостям, а особливо – учням 5, 6 и 9 класів, які мріютьт стати ліцеїстами! 14 квітня будуть оголошені результати фестивалю наук «Інтелектуальний марафон», а переможці отримають цінні подарунки. Учні, які посіли призові місця у своїх вікових категоріях, отримають свої перші ліцейські грамоти, шану, повагу та оплески публіки! Традиційно в День відкритих дверей проходят захоплюючі уроки з природничих дисциплін. Майбутні лицеїсти знайомляться з викладачами в неформальній і навіть святковій атмосфері.

Кожен учитель готує для своїх учнів яскраву презентацію зі свого предмету. Саме так діти знайомляться з ліцеєм і його научними напрямками. В цей час батьки абітурієнтів знайомляться з адміністрацією і ставлять питання, які їх цікавлять. Потім всі збираються в актовій залі РЛ на святковий концерт. Рішельєвці – народ талановитий! Наші діти і співають, і танцюють, і в театрі грають, і самі пишуть пісні, і кліпи знімають, і телерепортажі створюють, і концерти ведуть. Тож буде весело! Підготуйте цікаві питання, как слід потренуйте уяву, пам’ять і допитливість, налаштуйтесь на позитивний лад і приходьте до нас в гості 14 квітня 2019 року о 10:00.

До уваги 9-класників, які планують пов’язати своє життя з IT-технологіями та вступити до класу ІКТ Рішельєвського ліцею. Ми вас також чекаємо в гості!