Інтелектуальний марафон 2020

З метою виявлення найбільш інтелектуально обдарованих учнів, заохочення дітей до поглибленого вивчення дисциплін природничо-математичного циклу, наукової творчості комунальним закладом «Рішельєвський ліцей» проводится відкритий фестиваль природничо-математичних наук «Інтелектуальний марафон» для учнів 4-6 класів закладів загальної середньої освіти, ліцеїв та гімназій. Фестиваль буде проведено з математики, логіки, природознавства (початкові знання з фізики, хімії, біології, географії) - для учнів 4, 5 класів; з математики, логіки, географії, біології, природознавства (початкові знання з фізики та хімії) – для учнів 6 класу в два етапи.  Умови првоедення - ТУТ.

Перший (I) етап – заочний - проводиться у лютому 2020 року у заочній формі з обов’язковим використанням мережі Інтернет і має два тури:

І тур - 01 лютого 2020 року;

ІІ тур - 15 лютого 2020 року.

Для участі у І етапі Фестивалю необхідно попередньо зареєструватися на сайті дістанційного центру КЗ «Рішельєвський ліцей».

Другий (ІІ) етап - очний - буде проведено 29 лютого 2020 року з 10.00 до 13.00 на базі комунального закладу «Рішельєвський ліцей».

Результати очного етапу будуть оголошені під час проведення Дня відкритих дверей у КЗ «Рішельєвський ліцей».