День відкритих дверей 2020

4 квітня 2020 року Рішельєвський ліцей гостинно відкриє свої двері абітурієнтам і всім, хто хоче познайомитися ближче з найкращим навчальним центром міста. Ми будемо раді усім гостям, а особливо – учням 4, 5, 6 и 9 класів, які мріють стати ліцеїстами! 4 квітня будуть оголошені результати фестивалю наук «Інтелектуальний марафон», а переможці отримають цінні подарунки. Учні, які посіли призові місця у своїх вікових категоріях, отримають свої перші ліцейські грамоти, шану, повагу та оплески публіки! Традиційно в День відкритих дверей майбутні лицеїсти знайомляться з викладачами в неформальній, святковій атмосфері.

 

Учнів 4 і 5 класів ми чекаємо в актовій залі ліцею о 10:00. Для вас відбудеться наукове свято – яскраві демонстраційні експерименти. А також концерт.

Учнів 6 та 9 класів запрошуємо до актової зали о 12:00. Для вас також передбачена науково-концертна програма.

Під час відвідування ліцею гості познайомляться з адміністрацією і матимуть можливість поставити питання, що їх цікавлять. Як слід потренуйте уяву, пам’ять і допитливість, налаштуйтесь на позитивний лад і приходьте до нас в гості 4 квітня 2020 року.

До уваги 9-класників, які планують пов’язати своє життя з IT-технологіями та вступити до класу ІКТ Рішельєвського ліцею. Ми вас також чекаємо в гості!