Конкурс "Одесит року"

Лауреатами щорічного конкурсу "Одесит року" стали два учня Рішельєвського наукового ліцею! Це Артем Куліковський (учень 8 фізичного класу) та Михайло Шиндер (учень 11 математичного класу). Цікаво, що хлопці - повні протилежності: один розвивається у творчості, другий - в компьютерних науках.

Артем - володар кубку світу по степу в категорії діти, багатократний чемпіон України по степу. Цього року брав участь в програмі "Діти проти зірок", на новому каналі, під час одного зі змагань за хвилину відбив 407 ударів. На рахунку Артема вже більше 20 дипломів різноманітних танцювальних конкурсів!

Михайло - одержав золоту медаль у міжнародному конкурсі з інформатики "INFOMATRIX". Він давно захоплюється програмуванням та розв'язанням логічних задач. Михайло переміг з проектом "Waycat" - це scratch- подібний редактор коду, який може переводити блоки і код в обидві сторони. Такого двостороннього редактора до Михайла ще ніхто не створював. Окрім програмування захоплюється радіоелектронікою і стрільбою з лука.

Вітаємо хлопців і бажаємо багато перемог!