Літня природничо-математична школа Рішельєвського наукового ліцею

Літня природничо-математична школа Рішельєвського наукового ліцею запалює дитячі очі вогниками нових знань!

Цілий місяць - з 18 липня по 19 серпня щовівторка та щочетверга учні 5-9 класів збираються на платформі Teams, щоб зануритись у таємничі світи фізики, хімії, математики та біології.

Створювати яскраві враження від таких науково-пізнавальних подорожей досвідченим вчителям ліцею допомагають найкращі учні 11-х класів. Вони залюбки долучились до викладання і з гордістю підтримують славетну Рішельєвську традицію "діти - дітям".

 

Літня школа вперше проходить в онлайн-форматі. Зазвичай ми разом не тільки навчаємось, а й граємо в КВК, проходимо квести, змагаємось у спортивних естафетах та знімаємо кіно для власного кінофесту.

Цього року все інакше. Але наукова програма - на висоті, як завжди. Тож, навіть у складні часи геополітичних перетворень Рішельєвський науковий ліцей завзято і впевнено продовжує свою єдину місію - навчання дітей та виховання майбутніх вчених, мрійників і просто класних спеціалістів своєї справи, що складуть справжню еліту країни.

Рішельєвський науковий ліцей, як і раніше, - це неповторний світ нових можливостей для кожного, хто має сміливість рухатись тільки вперед!